Zoeken Menu

Teammanager onderwijs 32-38 uur

Als kennis- en dienstencentrum voor arbeidszaken ondersteunt het CAOP opdrachtgevers in verschillende sectoren. Zo ook in het onderwijs. Voor één van de drie teams die werken voor de sector onderwijs, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Teammanager onderwijs (32-38 uur)

Wil jij samen met het team werken aan een betere arbeidsmarkt in de onderwijssector? Solliciteer dan op deze functie.

Wat doen de onderwijsteams bij het CAOP?

De projecten waar de onderwijsteams bij het CAOP aan werken, liggen op het snijvlak van arbeidsverhoudingen en arbeidsmarktvraagstukken bij opdrachtgevers. Ze gaan bijvoorbeeld over personeelswerving, duurzame inzetbaarheid, professionele ruimte, mobiliteit of innovatie in de sector. Zo helpen we sectorraden en vakbonden om gezamenlijk te werken aan een gezonde onderwijsarbeidsmarkt, zowel landelijk als regionaal. We adviseren en ondersteunen onderwijsinstellingen in het po, vo, mbo, hbo en wo heldere en afgewogen keuzes te maken. Ook werken we samen met onderwijsprofessionals aan concrete acties.

Wat ga jij doen?

Als teammanager coach je het team en versterk je de teamontwikkeling. Je zorgt voor de werkverdeling en je bevordert een goede samenwerking binnen het team, de sector en het CAOP. Je zorgt daarbij voor een prettige werkomgeving waarbinnen de teamleden hun werk zo effectief en efficiënt mogelijk uit kunnen voeren. Je bent uitstekend in staat met alle teamleden continu het gesprek te voeren over hun inzet, persoonlijke ontwikkeling en de kwaliteit van hun werk.

Behalve teammanager ben je ook senior adviseur. In die functie ben je verantwoordelijk voor projecten of programma’s bij opdrachtgevers binnen de onderwijssector. Met jouw kennis en kunde ben je in staat om nieuwe opdrachten voor het CAOP binnen te halen. Verder ben je een gedegen en inspirerende gesprekspartner voor diverse stakeholders in het onderwijs.

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt aantoonbare werkervaring als leidinggevende.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt overtuigen.
  • Je bent een verbindende en inspirerende collega, die professionals weet te enthousiasmeren en zorgt voor een effectieve samenwerking.
  • Je bent goed in teamcoaching en individuele begeleiding.
  • Je bent enthousiast en initiatiefrijk.
  • Je hebt naast leidinggevende ervaring ook inhoudelijke expertise en een relevant netwerk op één of meerdere werkterreinen binnen de sector onderwijs.

Wat biedt het CAOP jou?

Bij het CAOP krijg je een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 6.312,- (schaal 13 cao-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuzebudget.

Solliciteren?

Stuur ons uiterlijk 22 oktober 2018 je motivatie en cv via onze sollicitatiepagina. De eerste gespreksronde is op 31 oktober 2018. De tweede gespreksronde is op 7 november 2018. Een capaciteiten- en talententest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. We vragen je vooraf toestemming voor een check van je referenties.

Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.