Zoeken Menu

Teamleider Secretariaat i.c.m. Managementassistent (38 uur p/w)

 

Wat ga je doen?

Het secretariaat bestaat uit een 10-tal medewerkers, die zich dagelijks inzetten om de fondsmanagers en adviseurs zo adequaat mogelijk te ondersteunen op secretarieel en organisatorisch vlak. Zij treden op als eerste aanpreekpunt voor zowel het project-/fondsteam als de bestuurders en opdrachtgevers.

De rol van teamleider vervul je naast de functie van managementassistent. Je geeft op een coachende en ontwikkelgerichte wijze sturing aan de medewerkers van het secretariaat. Je bent het aanspreekpunt voor een effectieve inzet en werkverdeling en versterkt de teamontwikkeling en samenwerking waar nodig. Je zorgt daarbij voor een prettige werkomgeving waarin de teamleden hun werk zo effectief en efficiënt mogelijk uit kunnen voeren. Daarnaast draag je zorg voor de borging van kwaliteit van het team en voor verbinding met andere teams en stakeholders binnen het CAOP. Je bent uitstekend in staat met alle teamleden de continue dialoog te voeren ten aanzien van inzet, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling en legt deze gezamenlijk vast in het jaarplan en de voortgang- en beoordelingssystematiek van het CAOP.

In de rol van managementassistent houd je je bezig met het allerhande ondersteunen van de sectormanager(s), zoals het beheren van de agenda, het stellen van prioriteiten en het attenderen op bijzondere omstandigheden die de persoonlijke aandacht of bemoeienis van de sectormanager vragen. Daarnaast verzorg je de organisatie en verslaglegging van diverse bijeenkomsten en draag je zorg voor de informatievoorziening van de sector. Flexibiliteit, pro-activiteit en diversiteit in je werkzaamheden zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat vragen wij?

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in het leidinggeven aan een kleine groep medewerkers. Daarnaast heb je ervaring als managementassistent/directiesecretaresse of ben je in een andere functie bekend met het organiseren van diverse zaken. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent flexibel, klantgericht en kunt snel schakelen. Daarnaast ben je een verbindend en inspirerend leider, die een team weet te enthousiasmeren en tot een effectieve samenwerking kan brengen. Je draagt de missie en kernwaarden van het CAOP uit binnen en buiten het team.

Wat bieden wij?

Wie bieden een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. De intentie voor de duur van het uitvoeren van de rol van teamleider bedraagt ca. 3 jaar, waarbij de taak per jaar wordt toegekend en vastgelegd. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het salaris voor de functie teamleider secretariaat i.c.m. managementassistent bedraagt het salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.913,- (schaal 9 cao-CAOP) bruto per maand. Dit is exclusief 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Voor de functie van managementassistent (zonder de rol van teamleider) bedraagt het salaris maximaal € 3.453,- (schaal 8 cao-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Informatie

Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Kim Davelaar, tel. 070 - 376 5945. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Reinier van Bemmel, HRM adviseur, tel. 06 - 10948640.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons uiterlijk 7 juni 2017 een motivatie en je CV via onze sollicitatiepagina. De 1e gespreksronde vindt plaats op donderdag 15 juni en de 2e gespreksronde op dinsdag 20 juni.

Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentiecheck wordt vooraf toestemming gevraagd. Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven.