Zoeken Menu

Systeembeheerder / Netwerkbeheerder (38 uur)

Wie heeft er in 2020 nog een vaste baan? Nemen robots de weinige overgebleven banen over? Wat betekent dat voor de (jeugd)werkloosheid? Hoe zien de arbeidsverhoudingen er uit in 2020? Welk onderwijs hebben onze kinderen nodig voor de kenniseconomie van morgen? Op deze en andere interessante vragen over de arbeidsmarkt zoekt het CAOP antwoorden, samen met sociale partners, beleidsmakers en wetenschappers.

Het CAOP ICT-netwerk

Het CAOP ICT-netwerk verbindt 3 locaties die via een IP-VPN-verbinding zijn gekoppeld. We maken gebruik van een op VMware gebaseerde gevirtualiseerde netwerkomgeving met 80 Windows (2008 en 2012) servers. De e-mail wordt afgehandeld via MS Exchange.

De telefonie verloopt via een VOIP telefooncentrale (Avaya), waarbij vaste en mobiele telefonie wordt geïntegreerd in combinatie met MS Lync/Skype for Business.

Wat ga je doen?

In de functie van Systeem-/ netwerkbeheerder ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de technische infrastructuur, het datacommunicatienetwerk, de (externe) netwerkkoppelingen en de computersystemen,  alsmede de overige informatie- en communicatiesystemen zoals de telefooncentrale. Tevens behoort het behandelen van 2e lijns vragen tot je werkzaamheden. In voorkomende gevallen adviseer je de teamverantwoordelijke over mogelijke escalaties en problemen en los je deze op. Je draagt zorg voor een tijdige- en actuele documentatie met betrekking tot de in beheer zijnde infrastructuur en architectuur en treed je op als projectcoördinator bij interne ICT projecten. Al deze werkzaamheden voer je uit voor het CAOP en alle opdrachtgevers.

Als systeem-/ netwerkbeheerder ben je ook in staat om op basis van gebruikersevaluaties, prestatiemetingen en eigen analyses actief te adviseren over verbeteringen ten behoeve van software, servers, netwerken en netwerkcomponenten (communicatie infrastructuur) en bovendien om de installatie en configuratie van de gekozen verbetering door te voeren.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau en een opleiding met een sterke ICT component;
  • minimaal vijf jaar relevante werkervaring als systeem-/ netwerkbeheerder;
  • gedegen kennis van ICT-processen (ITIL) als ook kennis van MS Windows infrastructuur, Citrix, VMWare, Res software, Evault Backup, mobile device management en SQL databases. Bij voorkeur ben je MSCE gecertificeerd;
  • sterke adviesvaardigheden een goed analytisch- en probleemoplossend vermogen;
  • ervaring met projectmatig managen van IT-projecten in een complexe omgeving;
  • inzicht in bedrijfsprocessen en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je start met een tijdelijke aanstelling met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.279 (schaal 10 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Als jij jezelf in bovenstaand profiel herkend, zijn wij opzoek naar jou! Laat je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina. Een persoonlijkheid-, capaciteitentest en integriteitsscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentie check wordt vooraf toestemming gevraagd.