Zoeken Menu

(Senior) Communicatie en Marketing Adviseur met kennis van online (0,8-1,0 fte)

Wie heeft er in 2020 nog een vaste baan? Nemen robots de weinige overgebleven banen over? Wat betekent dat voor de (jeugd)werkloosheid? Hoe zien de arbeidsverhoudingen er uit in 2020? Welk onderwijs hebben onze kinderen nodig voor de kenniseconomie van morgen? Op deze en andere interessante vragen over de arbeidsmarkt zoekt het CAOP antwoorden, samen met sociale partners, beleidsmakers en wetenschappers.

Wij zijn op zoek naar een ervaren Communicatie en Marketing Adviseur die het CAOP en onze opdrachtgevers gedegen kan adviseren. Iemand met de ervaring om tot gedragen adviezen te komen en voldoende implementatiekracht heeft deze adviezen tot uitvoering te brengen. Een echte communicatie professional die energie krijgt van het werken voor thema’s met een maatschappelijke impact.

De functie

De afdeling Communicatie & Marketing bestaat uit 18 enthousiaste en betrokken professionals, die de communicatie en marketing verzorgen voor vooral een groot aantal externe opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn o.a. arbeidsmarktfondsen, onderwijs- en zorginstellingen, rijksoverheid en gemeenten. Voor de afdeling zoeken wij, in verband met vertrek van één van onze collega’s, een Communicatie & Marketing Adviseur met kennis van online.

Je beschikt als adviseur over up-to-date gehouden, vakinhoudelijke kennis. Je bent in staat om alleen en in samenwerking met CAOP adviseurs externe opdrachtgevers te adviseren over zowel communicatie als marketingvraagstukken. Je bent daarbij een stevige gesprekspartner en weet de vraag van de opdrachtgever scherp te krijgen. Het online marketing gebied is daarbij voor jou geen onbekend terrein. Je weet de online tools op het juiste moment in te zetten. Je ontwikkelt marketing- en of communicatieplannen die uiteindelijk impact moeten realiseren bij de doelgroep van de opdrachtgever. Je zet waar nodig ook de juiste (online) tools en middelen in voor het bereiken van de doelstellingen van de opdrachtgever. Je doet dit altijd in samenwerking met de diverse disciplines binnen het team. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig projecten uit te voeren. Dit vereist een goed ontwikkeld analytisch en empathisch vermogen. Ondernemerschap, commercieel gevoel en initiatiefrijk zijn trefwoorden die bij je passen. Je werkt nauw samen met de opdrachtgevers, collega’s van de afdeling en andere collega’s van het CAOP.

Functie eisen

  • HBO / WO werk en denk niveau, richting Communicatie & Marketing;
  • Kennis en ervaring op het gebied van online marketing;
  • Minimaal 7 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent creatief, analytisch en hebt een proactieve, oplossingsgerichte houding;
  • Je signaleert de nieuwste ontwikkelingen (op online marketing gebied) en onderzoekt de toepassingsmogelijkheden daarvan;
  • Je kan goed organiseren en omgaan met deadlines; 
  • Je staat als professional stevig in je schoenen en werkt zowel zelfstandig als in teamverband;
  • Je bent sensitief en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. 

Wij bieden

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie is afhankelijk van kennis en ervaring. Het CAOP kent een 38-urige werkweek, 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Je start met een tijdelijke aanstelling met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Meer informatie over de functie kun je verkrijgen bij Patricia de Broekert, Hoofd Communicatie & Marketing, telefoonnummer 06 5140 3021.
Voor vragen over de procedure kun je terecht bij de afdeling HRM, telefoonnummer 070 376 5861.

Solliciteren?

Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons uiterlijk 28 mei 2018 een motivatie en je CV via onze Sollicitatiepagina. Een capaciteiten- en talententest maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

De eerste ronde gesprekken staan gepland voor 29 mei 2018. De tweede ronde gesprekken staan gepland voor 05 juni 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!