Zoeken Menu

Senior adviseur Zorg, Cultuur en Sport (32-38u)

Wij vragen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele beleids- en bestuurscyclus van een arbeidsmarktfonds. Je organiseert de vergaderingen en bereidt ze inhoudelijk voor,  waarmee je actuele kennis, inzichten en resultaten voorlegt aan een paritair bestuur. Je draagt actief bij aan de realisatie van de doelen van een arbeidsmarktfonds, je signaleert trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en vertaalt deze naar een programma dat toegevoegde waarde heeft voor sociale partners en de organisaties en medewerkers in de sector. Deze vertaalslag maak je samen met het fondsteam waar je inhoudelijk leiding aan geeft en in samenwerking met de werk- en denkkracht van de sector zelf. Daarnaast voer je als senior adviseur zelfstandig projecten uit. Je zorgt ervoor dat programma’s en projecten (inhoudelijk en financieel) zijn gerealiseerd conform afspraak en naar tevredenheid van de opdrachtgever. De projecten zijn inhoudelijk en bedrijfsmatig van kwalitatief hoog niveau.

Wij vinden dat een senior adviseur:

  • academisch werk- en denkniveau heeft;
  • regie op de samenhang binnen het fonds weet te combineren met een hands-on mentaliteit;
  • een proactieve ondernemer is die in staat is trends en arbeidsmarktvraagstukken te signaleren;
  • een procesmanager is die beschikt over politieke en bestuurlijke sensitiviteit;
  • een inspirerende gesprekspartner is van bestuurders en van sociale partners;
  • beschikt over zowel strategisch inzicht als projectmanagementervaring;
  • affiniteit heeft met het werkterrein van de brede sector zorg, cultuur en sport;
  • beschikt over minimaal 7 jaar relevante werkervaring;
  • beschikt over een interessant netwerk binnen de (semi) publieke sector, bij voorkeur de zorg.

Ondernemerschap, commercieel gevoel, lef en daadkracht zijn trefwoorden die bij je passen. Je weet het voorgaande te verbinden aan de dienstverlening van het CAOP. Ook herken je behoefte aan vernieuwing en weet je deze te vertalen naar projecten bij het CAOP. Overall ben je een zelfstandige professional die goed in staat is in een team te werken.

Wij bieden

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5.731,- (schaal 12 cao-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Laat vóór 24 oktober 2017  je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina.
De 1e gespreksronde vindt plaats op 31 oktober (middag) en de 2e gespreksronde op 
8 november (morgen).
Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentiecheck wordt vooraf toestemming gevraagd. Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld