Zoeken Menu

Senior Adviseur (32-38 uur per week)

CAOP zoekt voor de sector Onderwijs een senior adviseur die hoofzakelijk als fondssecretaris voor het arbeidsmarktfonds SoFoKleS (Sociaal Fonds voor de Kennissector) aan de slag gaat. CAOP ondersteunt SoFoKleS met bestuursondersteuning, programmamanagement en het uitvoeren van diverse projecten.

Ben jij een inspirerende sparringpartner voor bestuurders, heb je een duidelijke visie op werken in het onderwijs en goede politieke voelsprieten? Solliciteer dan op de functie Senior Adviseur.

Wat ga je doen als Adviseur?

Als fondssecretaris ben je verantwoordelijk voor de gehele beleids- en bestuurscyclus, inclusief financiën (proces- en projectmanagement / bedrijfsvoering) van SoFoKleS. Via SoFoKleS werken werknemers en werkgevers samen om de werkgelegenheid op de academische arbeidsmarkt te behouden, bevorderen en verbeteren. Hiervoor organiseer je de bestuursvergaderingen en bereidt je deze inhoudelijk voor.

Je draagt actief bij aan de realisatie van de doelen van het fonds, je signaleert trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en je vertaalt deze naar activiteiten en projecten met toegevoegde waarde voor sociale partners en de organisaties en medewerkers in de kennissector. Je zorgt ervoor dat de programma’s en projecten (inhoudelijk en financieel) zijn gerealiseerd conform afspraak en naar tevredenheid van de opdrachtgever. De projecten zijn inhoudelijk en bedrijfsmatig van kwalitatief hoog niveau. Je weet hierin gebruik te maken van de werk- en denkkracht van de kennissector zelf en weet deze door te vertalen naar opdrachten voor CAOP. Daarnaast voer je nog enkele opdrachten uit, bijvoorbeeld op het gebied van Strategisch HRM en duurzame inzetbaarheid voor andere opdrachtgevers. Naast je werk als fondssecretaris ben je als adviseur verantwoordelijk voor projecten op het snijvlak van arbeidsverhoudingen en arbeidsmarktvraagstukken bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Ook herken je de kansen voor vernieuwing en weet je deze te vertalen naar opdrachten voor het CAOP.

Wij vinden dat een senior adviseur:

  • academisch werk- en denkniveau heeft;
  • regie op de samenhang binnen het fonds combineert met een hands-on mentaliteit;
  • in staat is trends, arbeidsmarkt- en HR-vraagstukken te signaleren en te vertalen naar opdrachten;
  • beschikt over politieke sensitiviteit en gevoel voor pariteit in arbeidsverhoudingen;
  • een inspirerende gesprekspartner voor diverse stakeholders in het onderwijs is;
  • affiniteit heeft met Strategisch HRM en duurzame inzetbaarheid;
  • beschikt over zowel strategisch inzicht als projectmanagementervaring;
  • beschikt over 5 à 10 jaar relevante werkervaring.

Wat biedt CAOP jou?

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant, complex werkveld met een inspirerende werkomgeving en professionele collega’s, maar ook uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5.823,- (schaal 12 CAO-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget.

Solliciteren op de functie van Senior Adviseur

Stuur ons uiterlijk 30 september a.s. een motivatie en je CV via onze sollicitatiepagina.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 4 oktober 2018 en de tweede gespreksronde op 15 oktober 2018.

Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentiecheck wordt vooraf toestemming gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.