Zoeken Menu

Junior Communicatie- en Marketing Adviseur met online kennis! (0,8 - 1,0 fte)

Wie heeft er in 2020 nog een vaste baan? Nemen robots de weinige overgebleven banen over? Wat betekent dat voor de (jeugd)werkloosheid? Hoe zien de arbeidsverhoudingen er uit in 2020? Welk onderwijs hebben onze kinderen nodig voor de kenniseconomie van morgen? Op deze en andere interessante vragen over de arbeidsmarkt zoekt het CAOP antwoorden, samen met sociale partners, beleidsmakers en wetenschappers.

Wij zijn op zoek naar een ervaren Communicatie en Marketing Adviseur met online kennis  die het CAOP en onze opdrachtgevers gedegen kan ondersteunen. Iemand met de kennis en ervaring die alle (online)middelen en tools van communicatie en marketing wil en kan inzetten. Iemand met voldoende zelfstart kracht om plannen tot uitvoering te brengen. Je krijgt energie van het werken voor arbeidsmarkt thema’s met een maatschappelijke impact.

De functie

De afdeling Communicatie & Marketing bestaat uit 20 enthousiaste en betrokken professionals, die de communicatie en marketing verzorgen voor een groot aantal externe opdrachtgevers en voor het CAOP. Onze opdrachtgevers zijn o.a. arbeidsmarktfondsen, onderwijs- en zorginstellingen, rijksoverheid en gemeenten. Voor de afdeling zoeken wij een Junior Communicatie & Marketing Adviseur met online kennis.

In deze functie ga je aan de slag met het ondersteunen van de communicatie- en marketing collega’s om samen communicatie- en marketingplannen te ontwikkelen en uit te voeren  voor met name externe opdrachtgevers. Je ontwikkelt de juiste online- en offline middelen voor het bereiken van de geformuleerde doelstellingen. Je bent bekent met het gebruik en toepassen van de customer journey, het inzetten van social media en het ontwikkelen van online marketing acties om de doelgroep te boeien en te binden. Online middelen hebben voor jou geen geheimen! Je ontwikkelt communicatiemiddelen zoals infographics, animatiefilms en gebruik je verschillende online kanalen om marketing acties uit te zetten. Je werkt in teamverband nauw samen met de collega's uit het de hele organisatie en onze opdrachtgevers. 

Je beschikt als junior communicatie-, marketingadviseur over up-to-date vakinhoudelijke marketing- en communicatiekennis. Je bent in staat om externe opdrachtgevers te ondersteunen bij hun communicatie- als marketingvragen. Je bent in staat om ook zelfstandig verschillende opdrachten en projecten uit te voeren. Ondernemerschap, commercieel gevoel en initiatiefrijk en inlevingsvermogen zijn trefwoorden die bij je passen. Je werkt nauw samen in teamverband en met andere collega's uit het de hele organisatie en opdrachtgevers. 

Functie eisen

  • HBO werk en denk niveau, richting Communicatie & Marketing;
  • 2 - 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent creatief, analytisch en hebt een proactieve, oplossingsgerichte houding;
  • Je signaleert de nieuwste ontwikkelingen en onderzoekt de toepassingsmogelijkheden daarvan;
  • Je kan goed organiseren en omgaan met deadlines; 
  • Je staat als professional stevig in je schoenen en werkt zowel zelfstandig als in teamverband;
  • Je bent sensitief en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.  

Wij bieden

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.348,- schaal 10 cao-CAOP. Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Je start met een tijdelijke aanstelling met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons uiterlijk 21 oktober 2018 een motivatie en je CV via onze Sollicitatiepagina. De eerste gespreksronde staat gepland op 6 november 2018, de tweede gesprekronds staat gepland voor 15 november 2018. Een capaciteiten- en talententest maken deel uit van de sollicitatieprocedure.