Zoeken Menu

Junior adviseur Zorg, Cultuur en Sport (32-38u)

Functie-inhoud

De activiteiten van het team zijn vooral gericht op het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van projecten voor de arbeidsmarktfondsen. Parallel daaraan werkt het team aan andere opdrachten van het CAOP. In de functie junior adviseur ben je betrokken bij de beleidsverkennende en -ontwikkelende werkzaamheden van de fondsen en de uitvoering van activiteiten binnen het team. Het zwaartepunt van de werkzaamheden voor de junior ligt  bij de ondersteuning van de besturen van een aantal arbeidsmarktfondsen binnen de sector zorg. Je rol daarbij is goed te omschrijven als een “spin in het web” en sparringspartner voor de fondsmanager. Daarnaast voer je kleinschalige / enkelvoudige projecten zelfstandig uit, organiseer je bijeenkomsten, verzorg je de informatievoorziening en communicatie van fondsen binnen het team en lever je een bijdrage / draag je bij aan complexere / grotere projecten.

Functie-eisen:

  • academisch werk- en denkniveau;
  • minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van project- en procesmatig werken en advisering aan verschillende klanten en opdrachtgevers;
  • affiniteit en ervaring met arbeidsmarktvraagstukken in de sector zorg;
  • gevoel voor sociaal-politieke verhoudingen;
  • mondeling en schriftelijk communicatief sterk;
  • initiatiefrijk / proactief handelen;
  • goed plan- en organisatievermogen, snel kunnen schakelen
  • accuraat
  • breed en flexibel inzetbaar.

Wij bieden

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld met doorgroeimogelijkheden. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.279,- (schaal 10 CAO-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat vóór 24 oktober 2017 je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina.

De 1e gespreksronde vindt plaats op 31 oktober (middag) en de 2e gespreksronde op 6 november (morgen).
Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentiecheck wordt vooraf toestemming gevraagd. Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

We zoeken voor de sector Zorg, Cultuur en Sport ook een senior adviseur, kijk op www.caop.nl voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld