Zoeken Menu

Junior adviseur

Werk met ons mee aan de vele initiatieven en projecten waarmee wij de arbeidsmarkt in diverse sectoren willen verbeteren. Het CAOP zoekt voor de sector Onderwijs een junior adviseur.
Weet je wat er speelt in de onderwijssector en vind je het snijvlak van deze sector en onderzoek interessant? Heb jij talent om te regelen en daadkracht om te adviseren?

Solliciteer dan op de functie:

junior adviseur

(voor de sector onderwijs gericht op arbeidsmarkt)
(32 – 38 uur per week)

Wat ga je doen als junior adviseur?

De activiteiten van de teams in de sector onderwijs zijn vooral gericht op het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van projecten voor de arbeidsmarktfondsen. Parallel daaraan werken de teams aan andere opdrachten van het CAOP. In de functie junior adviseur ben je betrokken bij de beleidsverkennende en -ontwikkelende werkzaamheden van de fondsen en de uitvoering van activiteiten binnen het team. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt voor de junior adviseur in de directe bestuursondersteuning van het arbeidsmarktfonds SoFoKleS (Sociaal Fonds voor de Kennissector). Dankzij jouw coördinerende rol zorg je ervoor dat de bestuurders goed zicht hebben op de activiteiten in het fonds en goede besluiten kunnen nemen. Als spin in het web, leer je snel het fonds, de sociale partners in het hoger onderwijs en alle lopende arbeidsmarktvraagstukken kennen.

Daarnaast voer je kleinschalige projecten zelfstandig uit zoals bijvoorbeeld het bemensen van een helpdesk voor het lerarentekort. En je organiseert bijeenkomsten, verzorgt informatievoorziening en communicatie en draagt bij aan grotere projecten.

Wij vinden dat een junior adviseur:

  • academisch werk- en denkniveau heeft;
  • minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring heeft op het gebied van projectmatig werken en advisering aan verschillende klanten en opdrachtgevers;
  • affiniteit heeft met arbeidsmarktvraagstukken van het hoger onderwijs;
  • beschikt over politieke sensitiviteit en gevoel voor pariteit in arbeidsverhoudingen;
  • zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk is;
  • beschikt over goed plan- en organisatievermogen;
  • initiatiefrijk is en proactief handelt;
  • breed en flexibel inzetbaar is.

Wat biedt CAOP jou?

Een uitdagende baan in een interessant, complex werkveld met een inspirerende werkomgeving en professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.414,- (schaal 10 CAO-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget.

Solliciteren?

Wil jij je verder ontwikkelen en bijdragen aan de nieuwe ontwikkelingen binnen de sector Onderwijs: stuur ons uiterlijk 22 november a.s. een motivatie en je CV via onze sollicitatiepagina.
De eerste gespreksronde vindt plaats op 3 december en de tweede gespreksronde op 10 december. Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentiecheck wordt vooraf toestemming gevraagd.