Zoeken Menu

Adviseur SBCM (32-38 u)

Functie-inhoud

De missie van SBCM is bijdragen aan passend, betaald en duurzaam werk voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Vanuit deze missie is SBCM actief op de volgende thema’s: werkfit maken, creëren van passend werk, detachering, matching en werkgeversnetwerk, jobcoaching / duurzaam werk en beschut werk. SBCM werkt in een landelijk krachtenveld dat vanwege de invoering van de Participatiewet en de banenafspraak sterk in beweging is. SBCM werkt sinds 2017 met Cedris in een kennispartnerschap voor de sociale werkgelegenheid.

Een van de producten van SBCM is het exploiteren en door ontwikkelen van de WERK-portal.nl. Dit is een e-learning infrastructuur voor laagopgeleiden met programma’s op het gebied van basisvaardigheden en werknemersvaardigheden. De WERK-portal.nl werd tot voor kort alleen gebruikt in sociale werkbedrijven. Sinds dit jaar is de inzet van de WERK-portal.nl verbreed naar organisaties in het sociaal domein die mensen vanuit de Participatiewet begeleiden naar betaald werk en naar reguliere werkgevers. Hiermee draagt de WERK-portal.nl bij aan de toeleiding naar werk en loopbaanontwikkeling van de groep kwetsbare mensen op de arbeidsmarkt.

We zoeken voor minimaal 32 uur/week uitbreiding van het SBCM-team met een adviseur die de WERK.portal.nl bij organisaties in het sociaal domein en bij reguliere werkgevers onder de aandacht brengt (acquisitie) en hen helpt met de implementatie.

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring op het gebied van advisering, marketing en projectmanagement. Daarnaast heb je affiniteit en ervaring met het werkterrein van SBCM, heb je kennis van het ontwikkelen van laagopgeleiden, heb je zowel ervaring met het bedrijfsleven als met organisaties in het sociaal domein en ben je zakelijk en bedrijfsmatig ingesteld. Je vindt het leuk om in een enthousiast en resultaatgericht team te werken, werkt zelfstandig en bent mondeling en schriftelijk communicatief sterk. 

Wat bieden wij

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5.118,- (schaal 11 CAO-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Over het CAOP

Met oog voor de belangen van werkgevers en werknemers maakt CAOP werken bij de overheid, in het onderwijs en de zorg uitdagender, gezonder en veiliger. Ca. 225 professionals realiseren dit met excellente diensten en projecten voor onze vele opdrachtgevers met enthousiasme, betrokkenheid en deskundigheid. Iedere dag weer. Iedere dag meer. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op ons respect voor hun belangen en onze kracht deze te verbinden zodat werknemers in de zorg, het onderwijs en bij de overheid iedere dag weer met plezier, gezond en veilig het verschil in hun omgeving kunnen maken. Het CAOP neemt verantwoordelijkheid voor zijn ondernemen en de gevolgen daarvan voor zijn omgeving. Op deze manieren draagt CAOP bij aan een beter en weerbaar Nederland.

Solliciteren?

Stuur ons uiterlijk 17 december 2018 een motivatie en je CV via onze sollicitatiepagina

De eerste gespreksronde vindt plaats op 16 januari 2018. Een capaciteiten- en talententest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentie check wordt vooraf toestemming gevraagd. Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven.