Zoeken Menu

Informatiepunt Chroom-6 en CARC Defensie

Defensie heeft signalen binnengekregen van (oud)medewerkers die vermoeden ziek te zijn geworden door het werken met chroom-houdende verf en CARC. Allereerst van oud-medewerkers van vroegere Amerikaanse opslagplaatsen (POMS-sites). Daarna ook van (oud) medewerkers van andere locaties van defensie. De minister van Defensie heeft aan het onafhankelijk onderzoeksinstituut RIVM opdracht gegeven dit grondig te onderzoeken.

Bij het CAOP is een informatiepunt ingericht over het onderzoek naar chroomverf en CARC. Het informatiepunt wordt ondersteund door het CAOP-ondersteuningsteam c6&carc. Op de website www.informatiepuntchroom6.nl vindt u meer informatie over chroom-6 en CARC

Medewerkers van het ondersteuningsteam c6&carc staan u graag te woord van  maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Ze zijn telefonisch te bereiken via het nummer 070-376 5 476. Ook kunt u contact opnemen via de e-mail: infoc6&carc@caop.nl of een brief sturen naar:
CAOP / Ondersteuningsteam C6&CARC
Postbus 556
2501 CN Den Haag

Registratie

Als u zich wilt registreren omdat u voor defensie met Chroom-6 of CARC werkt of heeft gewerkt dan kan dat via de website de website van het informatiepunt.