Zoeken Menu

Communicatie OR-achterban

Breng de OR dichterbij via de smartphone!

Eén app voor ondernemingsraad en achterban

Een levendige, vlotte uitwisseling van ideeën, meningen, kennis en informatie, rechtstreeks met de achterban. Dat wil iedere ondernemingsraad. Daarmee kun je als OR je collega’s optimaal vertegenwoordigen. In de praktijk is dat nog niet zo eenvoudig. Maar daar komt verandering in: met de achterban-communicatie-app van het CAOP en Inkesta.

Wilt u uw collega’s snel, persoonlijk en doelgericht betrekken bij OR-vraagstukken? Met deze app wordt het eenvoudiger en leuker dan ooit. Niet alleen op het werk, ook op het voetbalveld, in de trein of tijdens de afwas. De app maakt de OR toegankelijk voor ál uw collega’s, waar ze zich ook bevinden.

Eenvoudig informeren

Met de app brengt u alle relevante informatie, nieuws en ontwikkelingen direct naar de smartphones van ál uw collega’s. U kunt hen wijzen op actuele blogs of relevante artikelen. Bovendien hebben zij via de app overal en altijd toegang tot agenda’s, notulen en andere stukken.

Vinger aan de pols

Is er een onderwerp waar u met uw achterban over wilt discussiëren? Via de app kan iedereen een discussie beginnen en reageren op lopende discussies. Ook snel meningen peilen behoort tot de mogelijkheden. In een handomdraai maakt u een poll voor uw achterban en de resultaten zijn direct zichtbaar.

Verlaag de drempel

Via de app kan uw achterban precies zien welke OR-leden hen vertegenwoordigen. Die vertegenwoordigers kunnen zij met één druk op de knop bellen of mailen.

Gebruiksvriendelijk

Uw collega’s kunnen de achterban-communicatie-app kosteloos downloaden. Ze loggen in en krijgen toegang tot uw informatie.
Ook het onderhoud van al die informatie is kinderlijk eenvoudig. Beheerders hebben geen technische kennis nodig om artikelen of documenten toe te voegen of te wijzigen. 

Kosten

Voor de achterban-communicatie-app betaalt u: jaarlijks 750 EUR tot 1000 gebruikers.

Gebruikers kunnen de app kosteloos downloaden.

Contact

Hebt u vragen over de achterban-communicatie-app of bent u geïnteresseerd in een verhelderende demo? Neem dan contact op met Opleidingen medezeggenschap.