Zoeken Menu

Duurzame inzetbaarheid

Het succes van een organisatie staat of valt met het snel kunnen inspelen op veranderingen. Dit kan een organisatie alleen wanneer de medewerkers ook bij deze veranderingen kunnen aansluiten. Dat vraagt letterlijk en figuurlijk om arbeidsfitte en betrokken medewerkers die hun talenten optimaal benutten. Investeren in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers levert een productieve en flexibele arbeidsorganisatie op, waarin werknemers zich blijven ontwikkelen. Zo blijven zij inzetbaar voor hun huidige en toekomstige werkgever.

Werken aan duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is dus een gezamenlijk belang, maar ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Werken aan duurzame inzetbaarheid betekent een continue investering in de ontwikkeling van mensen. Hierbij staat de dialoog tussen werkgever en medewerker centraal: daar komen behoeften en mogelijkheden van organisatie en medewerker samen. Het CAOP biedt concrete ondersteuning bij het voeren van deze dialoog en ontwikkelt samen met u een aanpak die aansluit bij uw organisatie.

Waarom samenwerken met het CAOP?

In onze dienstverlening zoeken wij de verbinding tussen werkgever en werknemer. Samen met u ontwikkelen we praktische oplossingen die goed landen binnen elke laag van de organisatie en die daardoor ook geborgd zijn. Hierbij zetten we de kennis en ervaring in die we hebben uit verschillende sectoren en organisaties. Zo zorgen we er samen met u voor dat medewerkers gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk zijn en blijven!

Wilt u aan de slag met duurzame inzetbaarheid in uw organisatie? Wij denken graag met u mee! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Diana Lettink.

Het team

Binnen het CAOP werken wij met een enthousiast team van professionals aan diverse onderwerpen die te maken hebben met duurzame inzetbaarheid. Wij hebben kennis van verschillende sectoren en thema’s en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke vragen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.