Zoeken Menu

Vergadercentrum

Persoonlijke sfeer en goede dienstverlening

U zoekt een passende locatie voor uw congres, vergadering, (pers-)bijeenkomst of receptie? Bij het vergadercentrum van het CAOP bent u aan het juiste adres. Met negen verschillende zalen in het hart van Den Haag hebben wij de locatie die u wenst. Onze zalen variƫren in capaciteit en in sfeer: van groot en klassiek tot intieme gespreksruimtes. Ook voor uw receptie, borrel of lunch vindt u bij ons uw stijlvolle ontvangstruimte.

Uw wensen centraal

Uw wensen staan centraal, op het gebied van catering, audiovisuele voorzieningen en andere vragen. Wij kunnen u ook aanvullende diensten bieden om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Bijvoorbeeld met de organisatorische ondersteuning van ons congres- en evenementenbureau. Wij nodigen u graag uit om de persoonlijke sfeer en goede dienstverlening te ervaren die kenmerkend zijn voor het vergadercentrum van het CAOP.

Waarom vergaderen bij het CAOP?

  • negen verschillende zalen in zakelijke of klassieke sfeer, voor 2 tot 80 personen;
  • uitstekende, persoonlijke service, aansluitend bij uw wensen;
  • uitnodigende locatie in het hart van (bestuurlijk) Den Haag;
  • goed bereikbaar per openbaar vervoer en op loopafstand van Den Haag Centraal;
  • geschikt voor personen met een lichamelijke en visuele beperking;
  • gunstige tarieven.

 Bekijk onze brochure met uitgebreide informatie over alle vergadermogelijkheden (3.3 MB)

Locatie

Het vergadercentrum van het CAOP is gehuisvest aan het Lange Voorhout in het centrum van Den Haag. Het ligt op loopafstand van station Den Haag Centraal en is goed bereikbaar met bus en tram.

De parkeermogelijkheden in de directe omgeving zijn beperkt. In de nabijgelegen parkeergarage Museumkwartier (op 3 minuten loopafstand) kunt u zeker uw auto kwijt.

Lees verder voor routebeschrijving

Algemene voorwaarden en annuleringen

Onze annuleringsvoorwaarden zijn zeer gunstig. U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot uiterlijk tien dagen van tevoren.

Bekijk onze algemene voorwaarden