Zoeken Menu

Arbeidsrecht, ambtenarenrecht en normalisering

Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en normalisering? Door onze focus op de arbeidsmarkt, de kennis vanuit de CAOP-leerstoelen en onze ervaringen met beleidsuitvoering en bestuur, bevatten onze trainingen een unieke mix van kennis, inzichten en praktijk.

Op aanvraag verzorgen ervaren juristen van het CAOP (incompany) cursussen aan HRM-adviseurs, managers, juristen of beleidsmedewerkers. Deze cursussen kenmerken zich door grote praktijkgerichtheid, actualiteit en afstemming op het dagelijkse werk. De docenten zijn bekend met praktijkvragen rond de toepassing van actuele wetgeving en beleidsregels. Er wordt gebruik gemaakt van actieve werkvormen en cases. Heeft u een specifieke opleidingsvraag? Het CAOP kan uiteraard een maatwerkopleiding ontwerpen die tegemoet komt aan deze vraag en die is toegesneden op uw organisatie.

De volgende cursusonderwerpen behoren tot de mogelijkheden:

  • Inleiding ambtenarenrecht en arbeidsrecht
  • Dossieropbouw
  • Succesvol optreden bij de bezwarencommissie
  • Integriteit

Cursusprijzen worden op aanvraag toegezonden. Het is mogelijk om met deelnemers uit verschillende organisaties een cursus af te nemen zodat de kosten gedeeld kunnen worden.

Leergang en masterclass 'Genormaliseerd arbeidsrecht voor ambtenaren

Wat zijn de gevolgen van de Wet Normalisering ambtelijke rechtspositie? Wat verandert er en voor wie? Wat verandert er in het onderwijs? De aanpassings- en invoeringswetgeving die daarvoor tot stand moet komen is zowel omvangrijk als complex. U leert het tijdens de tweedaagse leergang “Genormaliseerd arbeidsrecht voor ambtenaren” of in de gecomprimeerde masterclass van één dag.