Zoeken Menu

CAOP medeorganisator masterclass dr. Jay Marino

5-11-2018

Het CAOP is medeorganisator van de masterclass van dr. Jay Marino, die plaatsvindt op 26 november 2018 in Spant te Bussum. Tijdens de masterclass gaan deelnemers in gesprek over visie, besturing en verbinding in het onderwijs. De kernvraag is: Hoe geven we richting aan de strategische uitdagingen voor en de gewenste transformatie van het onderwijs?

Dr. Jay Marino is eindverantwoordelijk schoolleider (superintendent) in het primair en voortgezet onderwijs in verschillende districten van de Verenigde Staten. Hij deelt zijn ervaringen uit Amerika en Europa. Myriam Lieskamp legt de relatie met het Nederlandse onderwijs en de arbeidsmarkt. Lieskamp wordt hierbij ondersteund door CAOP-adviseurs Jack de Bruin, Robert Hommen en Margot Stolker. De masterclass is bedoeld voor schoolbestuurders, toezichthouders, directeuren, HR-medewerkers en schoolleiders, die richting willen geven aan de strategische uitdagingen en transformatie van onderwijs.

Congres HRM & het Onderwijs

Aanleiding voor deze masterclass is het tienjarig jubileum van de het congres HRM & het Onderwijs. Aan dit congres leveren het Arbeidsmarktplatform PO en VOION net als voorgaande jaren weer een actieve bijdrage. Zij organiseren workshops over werkdruk en ontwikkeltijd voor leraren.

Meer informatie en aanmelden

De masterclass is op maandag 26 november 2018 van 14.00 tot 21.00 uur en wordt georganiseerd in Bussum. Voor meer informatie over bijvoorbeeld het programma en aanmelden kunt u terecht op de website van HR Transformatie Onderwijs.