Zoeken Menu
Startdatum: maandag, 10 september

Start leergang HRM in theorie en praktijk voor or-leden

Als ondernemingsraadslid heeft u iets te zeggen over het HRM- beleid. In dit beleid komen veel onderwerpen aan bod; bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkelingsplannen, diversiteitsbeleid, beoordelingsmethodieken en vitaliteitsbeleid. Om daadwerkelijk over al deze onderwerpen mee te kunnen praten en denken is het zinnig om de nodige bagage op zak te hebben. Alleen dan kunt u een realistische visie vormen op personeel, gekoppeld aan het strategisch beleid van de organisatie. In deze leergang krijgt u die bagage aangereikt.

U krijgt inzicht in de toegevoegde waarde van HRM op het ontwikkelen, motiveren en behouden van medewerkers. U neemt kennis van de trends en ontwikkelingen binnen HRM-beleid en we nemen u letterlijk mee de praktijk in. U krijgt een kijkje in de keuken van organisaties die succesvol en vernieuwend zijn in het HRM-beleid, zowel binnen als buiten de overheid.

Samen met andere deelnemers ontwikkelt u een visie op het HRM-beleid in uw eigen organisatie. Die visie werkt u uit in een actieplan waarmee uw or het onderwerp op de agenda zet.

Meer informatie