Zoeken Menu
Startdatum: dinsdag, 19 september
Begintijd: 10:00
Eindtijd: 12:30

Wat is de waarde van werkgeluk voor de publieke sector? Ontdek het op Prinsjesdag

Er is altijd veel aandacht geweest voor het welbevinden van mensen op het werk, maar veelal  vanuit het voorkomen en oplossen van negatieve aspecten. Zoals werkstress, ziekteverzuim en onveiligheid. De laatste jaren is er sprake van toenemende aandacht voor de positieve aspecten. Zinvol werk, een bepaalde mate van vertrouwen en vrijheid, een prettige werkomgeving en goede ontwikkelmogelijkheden zorgen ervoor dat mensen energie halen uit hun werk. Met reden, want uit diverse onderzoeken blijkt dat mensen die zich prettig voelen op hun werk gezonder, creatiever en productiever zijn. 

Voor veel werkgevers in de publieke sector heeft werkgeluk nog niet de hoogste prioriteit. En juist daar - waar mensen het belangrijkste arbeidskapitaal zijn – kan werkgeluk het verschil maken.

Op Prinsjesdag organiseren wij een discussiebijeenkomst met de titel:  ‘Werkgeluk: investeren in de toekomst’. Aan de hand van enkele praktijkverhalen van een gemeente, een woningcorporatie, CAOP zelf en van andere deelnemers krijgt u inzichten om als HRM-functionaris  en leidinggevende het werkgeluk binnen uw organisatie te verbeteren.

Inleiders:

  • Philip Geelkerken – directeur, CAOP
  • Michel van Schaik – teamleider, gemeente Utrecht
  • Mirjam van der Veen – HRM manager, woningcorporatie GroenWest
  • Reinier van Bemmel – HRM manager, CAOP
  • Zeki Arslan – senior adviseur Inclusiviteit, CAOP
  • Bernadette Schomaker, discussieleider – senior adviseur, CAOP

Datum & locatie

Dinsdag 19 september 2017
10.00 - 12.30 uur
CAOP, Lange Voorhout 13 in Den Haag (Baljuwzaal)

De bijeenkomst wordt afgesloten met een informele netwerklunch. Vanaf circa 13.00 uur kunt u de Koninklijke stoet voor Prinsjesdag over het Lange Voorhout voorbij zien gaan. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 99 exclusief btw.

Enthousiast? Meld u snel aan via het aanmeldformulier! Er zijn slechts 22 plaatsen beschikbaar.